Det här är Tillväxtbolaget

Tillväxtbolaget grundades hösten 2010 av Niklas von Sterneck och Johan Wictorin. Vår vision var och är att Tillväxtbolaget ska vara en självklar partner för företag som vill uppnå en accelererande tillväxt i mediesektorn. Vi brinner för etablerade medieslag likväl som för entreprenörer som vill skapa och säkerställa kort- och långsiktig intäktsutveckling.

Spetskompetens inom försäljning och affärsutveckling

ACCELERERANDE TILLVÄXT I MEDIEBRANSCHEN SEDAN 2010

Niklas von Sterneck

08-410 272 01

Niklas har de senaste 21 åren arbetat som säljare, projektledare, försäljningschef, försäljningsdirektör och affärsområdeschef inom Cibes, MTG och Bonnier. Utbildning i ekonomi från Tyskland och sälj och marknadsföring från Berghs School of Communication.

Niklas har varit nominerad till årets försäljningschef (Bonnier Sales Awards 2007). Sveriges bästa mediesäljare (MindShare Purple People Awards 2003) och MTG/Metros bästa säljare (World Wide MTG/Metro Awards 2001).

Johan Wictorin

08-410 272 02

Johan har de senaste 15 åren arbetat som säljare, försäljningschef, marknadschef och seniorkonsult inom Riksmedia, Bonnier och Swilkenbridge Group. Johan är diplomerad marknadsekonom från IHM Business School, Diplomerad Mediasäljare via Sveriges Tidskrifter samt Certifierad Onlinesäljare av IAB.

Johan blev utsedd till årets säljare i Bonnier Sales Awards 2007.

Vi tillhandahåller spetskompetens inom försäljning och affärsutveckling i mediesektorn. Se exempel på några av våra uppdrag.