Våra uppdrag och samarbeten

Här följer exempel på några av våra uppdrag inom uppdragsbaserad försäljning, samt affärs- och konceptutveckling i mediesektorn. Vår vision är att Tillväxtbolaget ska vara en självklar partner för företag som vill uppnå en accelererande tillväxt i mediesektorn.

Vår vision är att Tillväxtbolaget ska vara en självklar partner för företag som vill uppnå en accelererande tillväxt i mediesektorn. Vägen till ökad tillväxt börjar här. Oavsett om du är blivande uppdragsgivare, kund eller medarbetare.

Vad några av våra uppdragsgivare tycker

FÖRSÄLJNING / LEDARSKAP / AFFÄRSSUTVECKLING

"För mig har Niklas, Johan och deras kolleger på Tillväxtbolaget varit mer än ”bara” skickliga annonssäljare och konstruktiva bollplank. De har bidragit stort till vår utveckling genom att tänka i nya banor . Jag ger därför Tillväxtbolaget mina varmaste rekommendationer."

Mattias Wising Bonde, chefredaktör, Friskispressen

"När vår egen friluftstidning, 365, etablerade sig som en av de mest lästa outdoormagasinen i Sverige sökte vi en partner som kunde hjälpa oss att utveckla tidningen ytterligare. Vi fann i Tillväxtbolaget ett mycket kompetent bollplank för idéer, erbjudande och tjänster." 

Carl Reinestam, Marknadschef Naturkompaniet

"Det tog inte lång tid innan vi insåg att Tillväxtbolaget kunde erbjuda mer än kompetent uppdragsbaserad försäljning. Niklas och Johans framgångsrika bakgrund inom försäljning, ledarskap och affärsutveckling gjorde Tillväxtbolaget till en perfekt partner för accelererad tillväxt genom partnerskap."

Alexander Jansson, Medgrundare Brick Digital Outdoor Media

"Under mina tjugosju år inom säljledande befattningar och VD har jag ytterst sällan träffat/arbetat med så kompetenta personer som Johan och Niklas, och jag kan därför med stor tillit ge Tillväxtbolaget mina absolut bästa rekommendationer."

Peter Hagström, SvP Group Sales Development Eniro